7ος χρόνος, ημέρα 2187η
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος στηρίζει την κυβέρνηση - Καμία αναφορά σε παραίτηση

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος στηρίζει την κυβέρνηση - Καμία αναφορά σε παραίτηση

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Κουβέντα δεν είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή για την επικείμενη(;) παραίτησή του, υπεραμυνόμενος της απόφασής του να δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση! Ο κ. Παπαχριστόπουλος, που έχει σήμερα έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή  για να δηλώσει πιστός στην κυβέρνηση.

«Είμαι στο μάτι κυκλώνα εδώ και καιρό τα χίλια μύρια μου είπαν», είπε και αναρωτήθηκε ποιο ήταν το δικό του έγκλημα και των άλλων πέντε συναδέλφων του. «Ζητήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης και είπαμε «ναι». Έχω πει ότι δεν θα συνεργήσω ποτέ να πέσει αυτή η κυβέρνηση που πράττει σωστά», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΝΔ ευτέλισε την Ολομέλεια ενώ είπε ότι μόνο με ονομαστική ψηφοφορία μπορεί να πει ένας βουλευτής τη γνώμη του. «Θα γίνεται αυτό κάθε μέρα; Όχι! Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι; Ναι! Ποιο το έγκλημα και η εκτροπή, ποιο είναι το πραξικόπημα που επαναλαμβάνουν σα σκονάκι συνάδελφοι και λυπάμαι».

Σε κάθε περίπτωση, ισχυρίστηκε ότι είναι θέμα του προέδρου των ΑΝΕΛ πως αντιμετωπίζονται οι βουλευτές πουν έχουν διαφορετική άποψη. « Αλλά δεν έχει καμία σχέση με εκτροπή. Δεν είναι αιχμή για κανέναν που έχει άλλη άποψη. Έμεινα στο κόμμα μέχρι τελευταία στιγμή, ούτε καν ανεξαρτητοποιήθηκα.

Έχω δεχτεί απίστευτο πόλεμο άδικο γιατί είχα μια συνεπή συμπεριφορά που είχα εκφράσει εδώ και 11 μήνες», προσέθεσε κλείνοντας.

Φωτογραφία intime news