Ο. Γεροβασίλη: Άθλιες οι δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου

Ο. Γεροβασίλη: Άθλιες οι δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου

Άθλιες χαρακτήρισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη τις δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου, που υπέδειξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως βασικό ηθικό αυτουργό της βομβιστικής επίθεσης κατά του ΣΚΑΪ, τονίζοντας παράλληλα πως το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό συνιστά «αμυντική κίνηση».

Σε συνέντευξη της στο Open, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως το εμπάργκο της ΝΔ απέναντι στην ΕΡΤ δεν είναι το ίδιο με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, «γιατί δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, ούτε fake news, ούτε για τίποτα, αλλά για κριτική απέναντι σε έναν πολιτικό».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως όταν έγινε η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ ήταν η πρώτη που βρέθηκε εκεί, σημειώνοντας ότι ήταν μια αυθόρμητη εντελώς κίνηση και πως ορθώς την έκανε.

Παράλληλα, επισήμανε πως κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Πολιτεία συζητά με την τρομοκρατία ή επηρεάζεται από την τρομοκρατία.

Το θέμα είναι, υπογράμμισε η υπουργός, πόσο θωρακίζεται μια χώρα και το πολιτικό σύστημα απέναντι σε όλα αυτά και επισήμανε πως το έγκλημα εξαλείφεται με σχέδιο, με αποφασιστικότητα, με μέθοδο και οργάνωση.