Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, 19:02

-A +A

Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει... ρεβανσισμό από την «πολιτική ελίτ»

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, 19:02
Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει... ρεβανσισμό από την «πολιτική ελίτ»
-A +A

Ρεβανσισμό βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην έρευνα των καταγγελιών περί πολιτικών μεθοδεύσεων και σκευωρίας εναντίον πολιτικών αντιπάλων όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, μετά τη διαβίβαση αμελλητί στη Βουλή της δικογραφίας για τυχόν ευθύνες των Αλ. Τσίπρα και Δ. Παπαγγελόπουλου.

Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως «η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφει τα πυρά του εναντίον «των εκπροσώπων του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος», οι οποίοι, όπως αναφέρει, «επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, καλεί τον κ. Μητσοτάκη να κάνει, «αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα