Νέα «επίθεση» σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια μετά τις αποδοκιμασίες σε Παππά

Νέα «επίθεση» σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια μετά τις αποδοκιμασίες σε Παππά

Νέα επίθεση σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Βέροιας λίγα μόλις δευτερόλεπτα από τη φυγή του Υπουργού Νίκου Παππά από τον πολυχώρο της Ελιάς, όπου και πραγματοποίησε την ομιλία του.

Όπως αναφέρει το veriotis.gr, το θύμα αυτή τη φορά ήταν  ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κάκαρης, τον οποίο πλησίασαν τρία άτομα για να του διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αμέσως μετά, μια ομάδα από το συγκεντρωμένο πλήθος, έτρεξε με απειλητικές διαθέσεις κατά πάνω του, με τον ίδιο να γίνεται δέκτης λεκτικής βίας και προπηλακισμού.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές παρενέβησαν άμεσα και  τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον πρώην πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να αποχωρεί εμφανώς σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε.

Υπενθυμίζεται, ότι κάτω από έντονες αποδοκιμασίες έφτασε χθες ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκος Παππάς  στον πολυχώρο της «Ελιάς» στη Βέροια, καθώς αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από την αίθουσα όπου θα μιλούσε, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ν. Παππάς για αποδοκιμασίες: Είναι υποκινούμενες- Η ομιλία μου έγινε κανονικά

«Είναι προφανές ότι προτρέχουν. Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια» ανέφερε στην ΕΡΤ1 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχετικά με τις διαμαρτυρίες κατά την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα.

Απαντώντας στο αν οι διαμαρτυρίες είναι υποκινούμενες, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «η δύναμη της άκρας Δεξιάς δε βρίσκεται στη δυνατότητά της να κινητοποιεί 20 νοματαίους, αλλά στην ανοχή που της δίνουν τα κομμάτια του πολιτικού συστήματος που την εντάσσουν στο δημοκρατικό τόξο και στο ότι η παρουσία τέτοιων ακραίων στοιχείων εργαλειοποιείται από τον υπόκοσμο της μιντιακής διαπλοκής.