ΝΔ: Τηλεδιασκέψεις Κοινοβουλευτικής Ομάδας- Υπουργών – Πρώτη επαφή με Πιερρακάκη

ΝΔ: Τηλεδιασκέψεις Κοινοβουλευτικής Ομάδας- Υπουργών – Πρώτη επαφή με Πιερρακάκη

Η στήριξη του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης με την ψήφιση από τη Βουλή 26 νομοσχεδίων και η αναβάθμιση της λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένουν στις βασικές προτεραιότητες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ,  και δη του γραμματέα αυτής, Σταύρου Καλαφάτη.  

Συγκεκριμένα, προγραμματίζει δύο κύκλους ενημέρωσης των Βουλευτών μέσω τηλεδιάσκεψης σε βασικούς άξονες της κυβερνητικής πολιτικής. Ο πρώτος που αφορά σε τηλεδιάσκεψη Υπουργών με τους Βουλευτές ξεκινά αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη για ενημέρωση σχετικά με την Ψηφιακή Μεταρρύθμιση, το επικείμενο νομοσχέδιο, τι επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της επιδημίας και γενικότερα ανάλυση της ψηφιακής στρατηγικής της Κυβέρνησης. 

Ο Σταύρος Καλαφάτης θα πραγματοποιήσει παράλληλα το επόμενο διάστημα μέσω τηλεδιάσκεψης έναν δεύτερο κύκλο επικοινωνίας με όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.