ΝΔ: Ο Καμμένος έδωσε το στυλό στον Τσίπρα να υπογράψει τη Συμφωνία

ΝΔ: Ο Καμμένος έδωσε το στυλό στον Τσίπρα να υπογράψει τη Συμφωνία

Επίθεση στον κυβερνητικό εταίρο για τις δηλώσεις του περί λήξης κάθε συζήτησης για επιβίωση της συμφωνίας των Πρεσπώ  μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σημειώνοντας ότι είναι ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε καθώς είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης «συμφωνίας των Πρεσπών».

Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο», επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος.

«Όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πια ότι είχε δίκιο η ΝΔ, όταν από την αρχή κατήγγειλε την κυβέρνηση πως παραχωρώντας τη δήθεν Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα θα αποθρασύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων.

Ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε, είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.