ΝΔ: Η κ. Γεροβασίλη να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην κυβέρνηση

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018, 16:44
-A +A
ΝΔ: Η κ. Γεροβασίλη να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην κυβέρνηση

Έκκληση στην Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην κυβέρνηση κάνει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή τη συστηματική άρνηση της υπουργού να απαντήσει στις ερωτήσεις τη ΝΔ για τα ονόματα των τεσσάρων υπουργών που παρανόμως ζήτησαν και έλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Γεωργαντά:

«Η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει επανειλημμένως αρνηθεί να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε θέσει αναφορικά με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τις προκηρύξεις γραμματέων στα Υπουργεία. Μεθοδεύσεις οι οποίες οδήγησαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ζητήσει την επαναπροκήρυξη 22 θέσεων λόγω της διαβλητής διαδικασίας που ακολουθήθηκε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Γεροβασίλη αρνείται -παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας- να μας πει ποιοι είναι οι 4 Υπουργοί που παρανόμως ζήτησαν και έλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ. Για αυτό και επανερχόμαστε με νέα επίκαιρη ερώτηση ζητώντας από την Υπουργό να σταματήσει να συγκαλύπτει τους συναδέλφους της στην κυβέρνηση».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα