ΝΔ για το "περούκα γκέιτ": "Μήπως ο κ. Παππάς έχει και άλλα χαρίσματα;"

ΝΔ για το "περούκα γκέιτ": "Μήπως ο κ. Παππάς έχει και άλλα χαρίσματα;"

Νέα τροπή παίρνει το επεισόδιο με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους μετά την έγγραφη αναφορά του ΑΠΕΣΤΑΛΜΈΝΟΥ δημοσιογράφου του ΑΠΕ στη Νέα Υόρκη ότι δεν ήταν αυτός ο συντάκτης της είδησης.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ζητά να μάθει ποιος συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον ρόλο του κ. Παππά στην υπόθεση επισημαίνοντας "μήπως εκτός από καναλάρχης έχει και άλλα χαρίσματα".

«Ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ) στις Η.Π.Α. κ. Γιώργος Μηλιώνης, με δήλωσή του διέψευσε ότι είναι ο συντάκτης του τηλεγραφήματος για το επεισόδιο του υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά με τους δυο Έλληνες δημοσιογράφους, στη Νέα Υόρκη» σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΔ σημειώνει ότι «εύλογα προκύπτει το ερώτημα και περιμένουμε απάντηση από τη διοίκηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ για το ποιός συνέταξε και απέστειλε το τηλεγράφημα».

«Μήπως τελικά ο υπουργός - καναλάρχης κ. Παππάς έχει και αλλά χαρίσματα εκτός από τη σύνταξη του νόμου - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες;» καταλήγει με νόημα η ΝΔ, υπαινισσόμενη ότι συντάκτης του κειμένου είναι ο υπουργός Επικρατείας.