ΝΔ για Κυρίτση: Τα θύματα της Marfin δεν πέθαναν από βραχυκύκλωμα

ΝΔ για Κυρίτση: Τα θύματα της Marfin δεν πέθαναν από βραχυκύκλωμα

Για θράσος χωρίς όριο κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος ανέφερε νωρίτερα σήμερα πως «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κάποιος από μολότοφ», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η ΝΔ από την πλευρά της κάνει λόγο για απύθμενο θράσος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τονίζει και στην ανακοίνωσή της «το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, δήλωσε στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας το νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ: «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο».