ΝΔ για επεισόδια: Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για υπονόμευση της επόμενης κυβέρνησης

Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, 13:02 - Τελευταία ενημέρωση: 18:39
-A +A
ΝΔ για επεισόδια: Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για υπονόμευση της επόμενης κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια τονίζοντας μάλιστα ότι η ανοχή που δείχνει στις ομάδες που τα προκαλούν δεν είναι τυχαία αλλά μέρος σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση.

«Kατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης.  Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες. Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική», καταλήγει η ανακοίνωση.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα