ΝΔ: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018, 15:37
-A +A
ΝΔ: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο

Στο θέμα της μη ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία, προειδοποιώντας ότι ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ζημιώνει το ελληνικό Δημόσιο.

Ειδικότερα, σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή η ΝΔ, επισημαίνει ότι πάνω από 5 δισ. υπολογίζεται ετησίως ο τζίρος των παράνομων διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών ενώ περισσότερες από 2700 παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν καταγραφεί από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Η ΝΔ αναφέρει ακόμα πως έχει μετ’ επιτάσεως αξιώσει από την Κυβέρνηση και τον κ. Τσακαλώτο τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου. «Ο κ. Τσακαλώτος είχε δεσμευτεί να καταθέσει μέχρι το τέλος του 2017 το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Του υπενθυμίζουμε σήμερα ότι οδεύουμε προς το τέλος του 2018 και ακόμη περιμένουμε το νομοσχέδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι με την ερώτηση ζητά από τον κ. Τσακαλώτο συγκεκριμένες απαντήσεις για την αδικαιολόγητη αυτή, όπως τη χαρακτηρίζει, καθυστέρηση.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα