Να εκχωρηθούν στα επιμελητήρια αρμοδιότητες του Δημοσίου πρότεινε ο Γ. Μανιάτης

Να εκχωρηθούν στα επιμελητήρια αρμοδιότητες του Δημοσίου πρότεινε ο Γ. Μανιάτης

Να εκχωρηθούν στα επιμελητήρια αρμοδιότητες του Δημοσίου, τις οποίες «είτε κακώς ασκεί τώρα το κράτος είτε δεν τις ασκεί καθόλου, διότι δεν διαθέτει τα στελέχη ή δεν έχει τις δυνατότητες», πρότεινε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, σε ομιλία του, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στην οποία συμμετείχε.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το μεγαλύτερο στη χώρα, αλλά και όλα τα επιμελητήρια, είναι ένας θεσμός της κοινωνίας των πολιτών που ταυτόχρονα προωθεί το ορθά εννοούμενο επιχειρείν, είναι ένας θεσμός που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας… Πιστεύω ότι τα επιμελητήρια είναι ο απαραίτητος κρίκος για να υπάρξει ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Μανιάτης.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει επί υπουργείας του για την προώθηση των ερευνών για υδρογονάνθρακες, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news