Ν. Παππάς: Μας αποδοκιμάζουν περιθωριακοί - Ο κόσμος καταλαβαίνει

Ν. Παππάς: Μας αποδοκιμάζουν περιθωριακοί - Ο κόσμος καταλαβαίνει

Το.. άσπρο μαύρο επιχειρεί να κάνει ο Νίκος Παππάς σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα καθώς και τα.. άδεια καθίσματα στις ομιλίες του.

Συγκεκριμένα ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής χαρακτήρισε ως περιθωριακούς και φασίστες τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους.

«Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20 - 30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί". Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «ο κόσμος, πρώτον, έχει καταλάβει ότι η Συμφωνία δείχνει μια νέα δυναμική στο τι συμβαίνει στη χώρα συνολικά για τη γειτονιά της. Το δεύτερο που έχει καταλάβει ο κόσμος αφορά το ποιες πολιτικές δυνάμεις λένε την αλήθεια και ποιες υποκρίνονται. Διότι, η κατάσταση αυτή τη στιγμή σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει ως εξής: ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν είπε ψέματα, ούτε προεκλογικά έκρυψε τη θέση του, κύρωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την κυβερνητική πλειοψηφία την οποία σχημάτισε.

«Δεν το λέει αυτό και ο κόσμος το έχει καταλάβει. Ο κόσμος που υποστήριζε και υποστηρίζει τη Συμφωνία, είναι εδώ και προσδοκά μαζί και με πολλούς που στο παρελθόν είχαν διατυπώσει διαφωνίες και περιμένουν τώρα τα καλά αποτελέσματα από τη Συμφωνία» συμπλήρωσε.