Ν. Παππάς: Αν σήμερα ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητοτσοτάκης θα τον έριχνε ο Σαμαράς και ο Κυριάκος

Ν. Παππάς: Αν σήμερα ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητοτσοτάκης θα τον έριχνε ο Σαμαράς και ο Κυριάκος

Περίπου ως ακροδεξιό κόμμα επιχείρησε να εμφανίσει την Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Εξ ου κιόλας ισχυρίστηκε ότι σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς έσκισε ότι είχε μείνει από το φιλελεύθερο κοστούμι του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Βλέπουμε κραυγές από μία ακροδεξιά που έκανε καριέρα πάνω στο Μακεδονικό και δυστυχώς για εσάς σήμερα εάν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον ανέτρεπε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, επιχειρώντας να πείσει ότι όποιος δεν στηρίζει τη συμφωνία είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ακροδεξιός.

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε «θλιβερό φερέφωνο» του Αντώνη Σαμαρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση του. «Ο πρόεδρος σας είναι θλιβερό φερέφωνο του Σαμαρά κι όπως έλεγε η Ντόρα ο Σαμαράς ήταν θλιβερό φερέφωνο του Σκοπιανου», επανέλαβε.

Λίγο νωρίτερα, σε μια πολιτική ντρίμπλα, ισχυρίστηκε ότι αντί να συζητάμε για τα βήματα που πρέπει η χώρα να κάνει στο μέλλον συζητάμε μια πρόταση μομφής «γιατί το μακεδονικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.«Όμως ο εφιάλτης μιας νέας τετραετίας Τσίπρα σας στοιχειώνει, και παίζετε ξεδιάντροπα επικίνδυνα παιχνίδια. Και με τα εθνικά και με την οικονομία», συμπλήρωσε.

Αλέξανδρος Διαμάντης