Ν. Παναγιωτόπουλος: Οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, 13:51 - Τελευταία ενημέρωση: 13:53
-A +A
Ν. Παναγιωτόπουλος: Οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Για ένα καλοκαίρι που θα είναι πρόκληση για όλους έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά την είσοδο του στο υπουργικό συμβούλιο, το πρωί της Τετάρτης.

«Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους», προέτρεψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κληθείς να σχολιάσει την κινητικότητα στο Αιγαίο από πλευράς γείτονος.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρατήρησε ότι το φετεινό καλοκαίρι είναι πρόκληση για όλους. «Έχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα, αλλά, από την άλλη, θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα. Εγώ νομίζω πως είμαστε για τα δύσκολα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι' αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη, από τώρα, καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε σαν στρατιώτες».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα