Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:12

-A +A

Ν. Κοτζιάς: «Πεθαμένος πολιτικά ο Π. Καμμένος όπως και το κόμμα του»

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, 12:12
Ν. Κοτζιάς: «Πεθαμένος πολιτικά ο Π. Καμμένος όπως και το κόμμα του»
-A +A

Σε υψηλούς τόνους διατηρεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικά πεθαμένο» για τα όσα είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του «Πράττω» με την οποία καλούσε τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του υπ. Άμυνας.

Μιλώντας στον realfm 97,8, ο κ. Κοτζιάς τόνισε: «Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα».

«Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου''. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα