Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 16:30

-A +A

Ν. Κοτζιάς: Δεν δίνουμε «λευκή επιταγή» στον ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 16:30
Ν. Κοτζιάς: Δεν δίνουμε «λευκή επιταγή» στον ΣΥΡΙΖΑ
-A +A

«Θα ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή ή επιταγή επ΄αόριστον», δήλωσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπή του ΠΡΑΤΤΩ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επέδειξε ανοχή στον «εθνικό συκοφάντη».

«Είμαστε μια δύναμη πατριωτική που θέλουμε να ηττηθεί ο αυταρχισμός και ο νεοφιλελευθερισμός και σε αυτά τα πλαίσια θα ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή ή επιταγή επ΄αόριστον» τόνισε ο κ. Κοτζιάς και εν συνεχεία ανέφερε πως  «αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας είναι η συγκρότηση μια δημοκρατικής πατριωτικής προοδευτικής παράταξης και η ανάδειξη του ταλέντου της δημιουργικότητας και της εργατικότητας του ελληνικού λαού, μια μεγάλη δηλαδή κοινωνική συμμαχία».

Εν συνεχεία, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και στη συμφωνία των Πρεσπών καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την ανοχή που υπέδειξε στον - όπως αποκάλεσε - «εθνικό συκοφάντη» ως προς την επικοινωνιακή διαχείριση της συμφωνίας των Πρεσπών και υποστήριξε ότι δεν ήθελε «να ενοχλήσει τον ακροδεξιό της εταίρο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Ν. Κοτζιάς: Ευθύνη της κυβέρνησης η ανοχή στον «εθνικό συκοφάντη»

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα