Ν. Κεραμέως: Από αύριο ξεκινά μια νέα σελίδα για τη χώρα

Ν. Κεραμέως: Από αύριο ξεκινά μια νέα σελίδα για τη χώρα

Το δικό της μήνυμα μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στέλνει μέσω του liberal.gr η Νίκη Κεραμέως. Το γαλάζιο στέλεχος τονίζει ότι το αποτέλεσμα «μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης» για τρεις λόγους.

Όπως λέει επειδή κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιατί η αυτοδυναμία θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία την ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή και τρίτον επειδή οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο λαϊκισμό, το διχασμό, την αναξιοπιστία, στην αναποτελεσματικότητα. Τέλος, η ίδια υπογραμμίζει ότι από αύριο ξεκινά μια νέα σελίδα για τη χώρα και πως «οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την Ελλάδα μας πιο φωτεινή».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Το ηχηρό μήνυμα της κάλπης ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία σε αδιαμφισβήτητο νικητή της εκλογικής αναμέτρησης, και αυτό μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης, για τρεις λόγους:

Πρώτον, επειδή κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Γιατί αποδείχτηκε περίτρανα ότι οι πολίτες  επιδοκίμασαν τις προγραμματικές μας θέσεις και εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τον επόμενο Πρωθυπουργό που θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, κινητοποιώντας τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας.

Δεύτερον, γιατί η αυτοδυναμία θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία την ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή, που χρειάζεται ώστε να υλοποιηθούν χωρίς προσκόμματα, με σταθερότητα και προοπτική, οι γενναίες τομές που έχει ανάγκη η χώρα.

Τρίτον, γιατί οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο λαϊκισμό, το διχασμό, την αναξιοπιστία, στην αναποτελεσματικότητα. Η στροφή του εκλογικού σώματος προς τη μόνη αξιόπιστη, συγκροτημένη, υπεύθυνη πολιτική δύναμη μας δίνει ελπίδα.

Από αύριο ξεκινά μία νέα σελίδα για τη χώρα. Ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την Ελλάδα μας πιο φωτεινή. Ενωμένοι μπορούμε!».