Ο Ν. Φίλης αδειάζει Καρτερό και Μαξίμου

Ο Ν. Φίλης αδειάζει Καρτερό και Μαξίμου

Εμμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης για ΕΡΤ και τον Σωτήρη Καψώχα και αδειάζει τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού που μεσώ Facebook δήλωσε αμέριστη στήριξη στον «δημοσιογράφο» εξαπολύοντας, μάλιστα, και ο ίδιος ύβρεις, επιβεβαιώνοντας τις στενές σχέσεις Μαξίμου - Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Αυτά που είπε ο κ. Καψώχας δεν ήταν σωστά και ως επαγγελματικό ήθος και ως περιεχόμενο αλλά το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ένας συνάδελφος αλλά η λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Δεν είναι μαγαζιά τα κανάλια ούτε σούπερ μάρκετ. Η Δημόσια Τηλεόραση θα έπρεπε να προωθεί μια διαφορετική αντίληψη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρώην υπουργός σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε ο Θανάσης Καρτερός.

Υπενθυμίζεται ότι στην υβριστική για τον πρόεδρο της ΝΔ ανάρτηση του εγκαλεί και τους «από την εδώ μεριά που διυλίζουν, κατά τα ειωθότα, τον κώνωπα - αν έπρεπε η δεν έπρεπε ο δημοσιογράφος να πει όσα είπε...». Πάντως, ο Ν. Φίλης δεν σταμάτησε μόνο στην ΕΡΤ. Ζήτησε να σταματήσει η πόλωση στέλνοντας άλλο ένα μήνυμα στο. Θ. Καρτερό και το Μαξίμου.

«Να επιμείνουμε στην πραγματική αντιπαράθεση και όχι στην ακραία πόλωση», σημείωσε ο κ. Φίλης προσθέτοντας ότι «στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο πολιτικά σχέδια. Δύο διαφορετικά προγράμματα και όχι το φως με το σκοτάδι». Η κόντρα μεταξύ των δύο στελεχών δείχνει την κατάσταση σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις διαφορετικές γραμμές που υπάρχουν.

Ο διχαστικός και προσβλητικός λόγος που έχει επιλεγεί δεν δείχνει να έχει ανταπόκριση σε όλους. Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι τα μηνύματα του Ν. Φίλη έρχονται μετά από αυτά που έστειλε ο Ευ. Τσακαλώτος στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι έχουν διακριτούς ρόλους.

Σημειώνεται πως Τσακαλώτος και Φίλης βρέθηκαν κοντά στη διάρκεια της επιλογής γραμματέα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλοντας ουσιαστικά τον Πάνο Σκουρλέτη με τη στήριξη και του Ν. Βούτση.

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός προχώρησε στην αποκαλυπτική δήλωση ότι υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούμε σε πρόωρες κάλπες το Μάιο του 2019 επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε τριπλές εκλογές – εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος… Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη γνώμη μου το τέλος της τετραετίας, όπως το' πε και ο πρωθυπουργός, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, για να μην μελλοντολογούμε, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν το Μάιο όλες μαζί», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Φωτογραφία intime news