Μόνο μουσική επιμελήτρια με 3.900 ευρώ προσλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και κανένα οδηγό ή τεχνικό

Μόνο μουσική επιμελήτρια με 3.900 ευρώ προσλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και κανένα οδηγό ή τεχνικό

Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε πρόσληψη στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα «ντύσει» με ήχους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) αντί 3.900 ευρώ ως το τέλος του έτους, εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει πραγματοποιήσει έστω μία πρόσληψη ή μετάταξη οδηγών, ελεγκτών και μηχανικών, όχι μόνο στον ΟΑΣΑ αλλά στο σύνολο των ΜΜΜ, με αποτέλεσμα αυτά να βρίσκονται πλέον σε κατάσταση διάλυσης. 

Αυτό προκύπτει από την απάντηση, που έδωσε ο αρμόδιος υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, σε σχετική ερώτηση, την οποία είχε καταθέσει ο βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.  Σύμφωνα, μάλιστα, με την σχετική απάντηση αναμένεται να υπογραφούν από τον αρμόδιο υπουργό προσλήψεις οδηγών, τεχνιτών και άλλου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Δηλαδή, στην αναμονή, μετά από 18 μήνες.

«Συμπέρασμα: Προσλήψεις ή έστω μετατάξεις, σε τομείς που υπάρχει πραγματική ανάγκη και έλλειψη προσωπικού, δεν έχουν γίνει επί κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα ΜΜΜ συνολικά αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και δεν ανανεώνονται. Το αποτέλεσμα; Δυστυχώς, ένα και μοναδικό: Η ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Αλέξανδρος Διαμάντης