Μαξίμου: Δεν θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Μαξίμου: Δεν θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητικές πηγές ενημέρωσαν ότι σε αντίθεση με τα όσα αναπαράγονται στον Τύπο, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεδριάσει.

Νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες ότι ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεδριάσει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ειδικότερα, είχε γίνει γνωστό ότι  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται δυσαρεστημένοι για τη μη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα. 

Σε συνέχεια της δυσαρέσκειας αυτής και μετά την γκρίνια ορισμένων και ειδικά του Νίκου Φίλη, σήμερα συνεδρίασε το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να εξεταστούν ενδεχόμενα νέα αιτήματα για τη σύγκλιση της ΚΟ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι αποφασίστηκε ότι πρώτα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο και έπειτα θα επανεξεταστούν ποιες διαδικασίες θα λάβουν χώρα για την καλύτερη προετοιμασία των βουλευτών. Δηλαδή οι αρμόδιοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας συνεδρίασης, ώστε να «καμφθούν» οι αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο τελικά πρόκειται για κάτι που δεν θα συμβεί, όπως επισήμαναν από το Μαξίμου.