Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές ως ένα μεγάλο παζάρι

Μ. Σπυράκη: Ο Τσίπρας αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές ως ένα μεγάλο παζάρι

Ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται τις διεθνείς επαφές του ως ένα μεγάλο παζάρι, δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στους FΤ. 

Το εισπράξαμε και στο ζήτημα του Σκοπιανού, τόνισε, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα στο μεταναστευτικό.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επανέλαβε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει το νόμο για την χορήγηση ασύλου. 

Σε αυτή τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλύπτει ότι προτίθεται να αποδεχθεί στη σημερινή Ευρωπαϊκή Σύνοδο τη σύναψη διμερούς συμφωνίας με τη Γερμανία για την επαναπροώθηση από τη Γερμανία προς την Ελλάδα προσφύγων και μεταναστών που έχουν καταγραφεί πρώτη φορά στην Ελλάδα και που έχουν φτάσει με κάποιο τρόπο στη Γερμανία.

Ο πόλεμος λάσπης από τα υπόγεια του Μαξίμου θα έχει επιπτώσεις στην κυβέρνηση

Μήνυμα ότι ο πόλεμος λάσπης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έχει επιπτώσεις έστειλε μιλώντας λίγο αργότερα στο Θέμα 104,6 κα Σπυράκη με αφορμή το non paper του Μαξίμου στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.

«Καταλαβαίνω τη σύγχυση της κυβέρνησης αλλά όποιος αποχωρεί πρέπει να κρατάει τα προσχήματα. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε τρικυμία όταν βάζει στο χαρτί ότι ο Μητσοτάκης έχει ανοιχτά θέματα με τη δικαιοσύνη. Θέλουν να μας πουν που το έμαθαν; Πώς το ξέρουν τα υπόγεια του Μαξίμου και όχι η αντιπολίτευση; Είναι λάσπη όλο αυτό. Εμείς θα ζητήσουμε να αποσαφηνιστεί το ζήτημα και η Δικαιοσύνη οφείλει να το κάνει. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται σε αυτό τα υπόγεια του Μαξίμου. Αν αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο με λάσπη να ξέρουν ότι έχει και επιπτώσεις» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Σπυράκη.

Όσον αφορά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου ξεκαθάρισε ότι «ο κ. Μίχαλος συμφώνησε σε μια σειρά θεμάτων με τον αντίπαλο που ήταν κομβικά σημεία για τη ΝΔ. Όποιος υιοθετεί θέσεις του αντιπάλου δεν πρέπει να ανήκουν στη ΝΔ».