Μ. Λοΐζου: Δέχομαι bullying - Όσοι με επικρίνουν δεν είναι καλοί

Μ. Λοΐζου: Δέχομαι bullying - Όσοι με επικρίνουν δεν είναι καλοί

Για την κριτική που της ασκείται μετά την αποκάλυψη ότι καταδικάστηκε επειδή λάμβανε τη σύνταξη της νεκρής μητέρα της επί 5,5 χρόνια, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Μυρσίνη Λοΐζου σε συνέντευξή της, στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε ένα bullying και από δεξιά και από αριστερά.

Η Μυρσίνη Λοΐζου υποστηρίζει ότι το θέμα με τη σύνταξη της μητέρας της, τελείωσε το 2017, ότι αποδέχτηκε το λάθος της και ότι ξέρει να ζητά δημόσια συγνώμη για τα λάθη της. «Όλο αυτό πια που γίνεται δεν είναι επίθεση, είναι bullying! Και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Αλλά δεν με νοιάζει. Ξέρω ποια είμαι. Ξέρω ποιες είναι οι ιδέες μου. Ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Κι η αλήθεια δεν είναι αυτή που ευαγγελίζονται κάποια Μέσα. Λυπάμαι πολύ που βρήκαν τον εύκολο στόχο, εμένα. Πραγματικά, λυπάμαι!», ανέφερε

Αναφερόμενη στην κριτική που της ασκήθηκε, σημείωσε ότι «έχω την αθωότητα του μπαμπά µου. Αυτό. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι κακοί. Ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν το κακό µου. Επίσης, μεγάλωσα δίνοντας σημασία σε λέξεις όπως “ευχαριστώ”, “παρακαλώ”, “συγγνώμη” και “απολογούμαι”. Πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως καλοί. Κι αυτό δεν θα το αλλάξω, επειδή κάποιοι προσπάθησαν τελευταία να µου αποδείξουν το αντίθετο».

Παράλληλα, υπογράμμισε , μεταξύ άλλων, ότι «...δεν με νοιάζει τι άποψη έχει ο καθένας. Τη ζωή μου τη ζω όπως θέλω εγώ, με βάση και τις αρχές και τις ιδέες που μου έδωσαν και οι γονείς μου. Ας γράφουν ό,τι θέλουν για μένα. Δεν θα ορίσουν οι άλλοι τη ζωή μου».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι απογοήτευσε κάποιους, απάντησε: «Ας κοιτάξουν τους εαυτούς τους όλοι αυτοί!»