Μ. Βορίδης σε ΑΝΕΛ: Το Σάββατο με την ψήφο τους κρατάνε το στυλό του Τσίπρα και του Κοτζιά

Μ. Βορίδης σε ΑΝΕΛ: Το Σάββατο με την ψήφο τους κρατάνε το στυλό του Τσίπρα και του Κοτζιά

Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, κατηγορώντας τους ότι με την αρνητική τους ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας κρατάνε ουσιαστικά το στυλό του Τσίπρα και του Κοτζιά.

«Όταν θα έρθουν το Σάββατο με την ψήφο τους κρατάνε το στυλό Κοτζιά και Τσίπρα για να υπογράψουν τη συμφωνία που δεν θα ανατρέπεται. Όποιος δεν το θέλει ψηφίζει για να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Βορίδης σε έντονο ύφος και ανέδειξε το γεγονός ότι πατάνε σε δύο βάρκες.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν τη συμφωνία, το αποτέλεσμα», είπε αρχικά και εξήγησε ότι όσα θα συμβούν στις Πρέσπες παράγουν έννομες συνέπειες.

«Τι έννουν οι πονηροί. Θα έχουν ψηφίσει στη Βουλή τους και θα έρθει εδώ προς κύρωση για να ψηφίσουμε εμείς.  Και αυτοί θα το ξαναλλάξουν. Ποιον κοροϊδεύει, η διαδικασία είναι μονόδρομος χωρίς επιστροφή», υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα, άλλωστε, με τον ίδιο η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων είναι νομική συνέπεια, καθώς επίσης και το δημοψήφισμα, αλλά και η έγκριση της συμφωνίας από την Βουλή των Σκοπίων.

Α. Διαμάντης