Μ. Βορίδης: «Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Μ. Βορίδης: «Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου»

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του σχετικά με τα περί αναπηρίας κάνει λόγος ο Μάκης Βορίδης. «Ή δεν είχε σωστή ενημέρωση ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ή σφάλει», είπε για την αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του για το περιστατικό με την παρέλαση αλά Monty Python, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκμπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Βορίδης, αυτό που είπε σχολιάζοντας το περιστατικό, είναι ότι τα κορίτσια που παρέλασαν με αυτό τον τρόπο, δεν είναι «ούτε μωρά, ούτε ανάπηρα», εννοώντας ότι δεν έχουν νοητική αναπηρία, άρα δεν μπορεί να τους καταλογιστεί μειωμένη ευθύνη για την πράξη τους.

Όπως συμπλήρωσε, αυτό ήταν πασιφανές κι έτσι ακόμη και αυτή η διευκρίνιση του είναι εκ του περισσού, αλλά αναγκάζεται να την κάνει για να αποκρούσει την διαστρέβλωση των απόψεων του από τον κ. Χαρίτση.

Ερωτηθεί για την αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, απάντησε ότι είτε δεν έχει λάβει γνώση των ακριβών δηλώσεων του, είτε η δήλωση του είναι εσφαλμένη.