Μ. Βορίδης: Ακέραια η ευθύνη Τσίπρα - Τσακαλώτου για τις πολιτικές που ακολούθησαν

Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019, 09:34
-A +A
Μ. Βορίδης: Ακέραια η ευθύνη Τσίπρα - Τσακαλώτου για τις πολιτικές που ακολούθησαν

Περί «ακέραιας ευθύνης» τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την πολιτική που ακολούθησαν και των επιλογών που έκαναν, κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση σε ανθρώπους που έχουν τις πολιτικές τους συμπάθειες και έχουν από κοινού συντάξει ένα πρόγραμμα. Ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Τσακαλώτος φέρουν ακέραια την ευθύνη της πολιτικής που ακολούθησαν και των επιλογών που έκαναν. Αυτή η προσέγγιση προσπαθεί να άρει τις ευθύνες από εκεί που υπάρχουν».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την ατάκα του Τάσου Πετρόπουλου ότι «οι άνθρωποι έτρωγαν από τους κάδους, ώσπου ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ», ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «τα νούμερα είναι περίπου σταθερά. Άρα αυτό είναι μια από τις επικοινωνιακές τεχνικές στις οποίες αρέσκεται η κυβέρνηση και που χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία».

Για τις αντιδράσεις που σημειώνονται σε όλη τη χώρα κατά την παρουσία στελεχών ή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με αποδοκιμασίες και επεισόδια για τη Συμφωνία των Πρεσπών,  ο κ. Βορίδης ήταν κατηγορηματικός: «Η ΝΔ καταδικάζει τέτοιου τύπου φαινόμενα. Από την άλλη μεριά καταλαβαίνω την οργή και τον θυμό όλων αυτών των ανθρώπων στη Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα