Κυρ. Μητσοτάκης: Οι δημοκρατίες διαβρώνονται από το σαράκι του λαϊκισμού και της αδιαφορίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι δημοκρατίες διαβρώνονται από το σαράκι του λαϊκισμού και της αδιαφορίας

Σαφές μήνυμα προς όλους όσοι επιλέγουν το δρόμο του λαϊκισμού προκαλώντας τριγμούς στα θεμέλια της ίδιας της Δημοκρατίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας με έμφαση ότι η σημαντικότερη κατάκτηση της χώρας «δεν είναι πλέον δεδομένη».

Στέλνοντας μήνυμα ενότητας και καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας και την αλλαγή σελίδας υπογράμμισε ότι η αβεβαιότητα που υπάρχει και η κακή κατάσταση της οικονομίας εξ αιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές προκειμένου να φύγει η κυβέρνηση που διαχειρίστηκε τις τύχες των πολιτών με ψέματα.

«Είμαστε η παράταξη που θεμελίωσε την αρτιότερη δημοκρατία στην ιστορία της Ελλάδος, που επούλωσε την ιστορική πληγή του πολιτειακού ζητήματος» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτονας «είμαστε η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην τροχιά της Ευρώπης, εξασφαλίζοντας γεωπολιτική σταθερότητα και οικονομική ευημερία. Είμαστε η παράταξη που κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη, κόντρα στον λαϊκισμό που γέννησε η κρίση».

«Η ΝΔ πάντα θα υπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους που είναι πάνω από κομματικές γραμμές» επεσήμανε και πρόσθεσε πως «αλλάζουμε τη ΝΔ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως πρέπει να «είναι επιφυλακτικοί σε όσους ευαγγελίζονται το νέο και φέρνουν το παλαιότερο από το παλιό».

Και αυτό διότι όπως χαρακτηριστικά είπε «διαστρέβλωσαν την πολιτική, και παραμόρφωσαν την ιστορία» με αποτέλεσμα «η σημαντικότερη κατάκτησή μας, μια σταθερή δημοκρατία, δεν είναι δεδομένη».

«Οι δημοκρατίες δεν συντρίβονται κάτω από τις ερπύστριες, αλλά  διαβρώνονται από το σαράκι του λαϊκισμού, της απάθειας και της αδιαφορίας» σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας για μια ακόμη φορά την ανάγκη οι ίδιοι οι πολίτες να ενεργοποιηθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους και από τον καθένα χωριστά.