Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Θάσο και Χαλκιδική με εντολή Κυρ. Μητσοτάκη

Κυβερνητικό κλιμάκιο σε Θάσο και Χαλκιδική με εντολή Κυρ. Μητσοτάκη

Στις πληγείσες περιοχές της Θάσου και της Χαλκιδικής μεταβαίνει αύριο κυβερνητικό κλιμάκιο, με εντολή του πρωθυπουργού. Η αποστολή θα φτάσει με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και θα προσεγγίσει στις 8.30 την περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής (Δημοτικό Γήπεδο) και στις 10.45 την νήσο Θάσο (Γήπεδο Λιμένα).

Με επικεφαλής τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο στο κυβερνητικό κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας και ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή της Θάσου καθώς η σφοδρή κακοκαιρία έχει προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες στο οδικό δίκτυο και σε κατοικίες, αρκετές εκ των οποίων εκκενώθηκαν, ενώ υποχώρησαν και τμήματα του οδοστρώματος. Παρόμοια εικόνα παρουσιάζεται και στη Χαλκιδική.