Κ. Χατζηδάκης: Κωμωδία χωρίς προηγούμενο τα σενάρια του Μαξίμου περί αποστασίας

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 09:51
-A +A
Κ. Χατζηδάκης: Κωμωδία χωρίς προηγούμενο τα σενάρια του Μαξίμου περί αποστασίας

Κωμωδία που ξεπερνά κάθε προηγούμενο χαρακτήρισε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τα σενάρια περί αποστασίας βουλευτών που άρχισε να διακινεί το Μέγαρο Μαξίμου μετά και την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

«Θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες για πάντα και τώρα άρχισαν να μιλούν για σενάρια αποσταθεροποίησης» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για μια χούφτα ψήφους.

Διερωτήθηκε με νόημα γιατί δεν υπήρξαν ανάλογες καταγγελίες περί αποστασίας όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έφυγε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως η τακτική της κυβέρνησης βασίζεται στην πεποίθηση των στελεχών της ότι είναι ανώτερα πολιτικά όντα που πούλησαν τόσα ψέματα πριν τις εκλογές κι ένα κομμάτι του κόσμου τα αγόρασε.

«Ας προστατευόσουν τους εαυτούς τους, η χώρα δεν θα καταρρεύσει μαζί τους» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης, λέγοντας πως δεν είναι ντροπή να χάνεις εκλογές αλλά είναι ντροπή να εξευτελίζεσαι.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 21/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα