Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, 17:33

-A +A

«Κλείνει το μάτι» στην ΝΔ η Ένωση Κεντρώων;

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, 17:33
«Κλείνει το μάτι» στην ΝΔ η Ένωση Κεντρώων;
-A +A

Του Γιάννη Τρουπή

Μία αναφορά του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη, στον χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια του 12ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ, προκαλεί συζητήσεις ως προς τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη. 

Σε μία περίοδο που η Ένωση Κεντρώων αντιμετωπίζει σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής της ομάδας, με πιο πρόσφατη την περίπτωση του Γιάννη Σαρίδη, η τοποθέτηση του κ.Γεωργιάδη πυροδότησε σενάρια για προσέγγιση του κόμματος του προς την ΝΔ. 

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο και πολλές φορές δεν γινόμαστε αρεστοί ακόμη και στους ίδιους μας τους ψηφοφόρους. Ο σκοπός μας δεν είναι να χαϊδεύουμε αυτιά, αλλά ο σκοπός μας είναι να είμαστε χρήσιμοι. Αν και εσείς θεωρείτε το ίδιο και είσαστε έτοιμοι ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Απομονώστε όλες τις παλαιοκομματικές φωνές του παρελθόντος δείξτε έμπρακτα ότι είσαστε και εσείς σε αυτή την πορεία της αλλαγής νοοτροπίας. Το πρόγραμμα μας το γνωρίζετε. Το 2015 στείλαμε στον κ. Τσίπρα τις θέσεις μας το πρόγραμμα μας και τα σημεία της Ένωσης Κεντρώων και ο κ. Τσίπρας το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και οδήγησε τη χώρα στη φτωχοποίηση» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής ενώπιον των γαλάζιων συνέδρων. 

Ο κ.Γεωργιάδης μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα.

«Μπροστά στο συμφέρον της χώρας εμείς δεν λογαριάζουμε ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε παρελθόν. Πραγματικά αν ενστερνίζεστε τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων αλλά και τις κόκκινες γραμμές μας είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα και θα μας βρείτε στο πλευρό σας. Όχι όμως σαν δεκανίκι, σαν ισότιμο συζητητή στο διάλογο να είμαστε κοντά σας και να βοηθήσουμε. Δεν ζητάμε Υπουργεία, δεν καιγόμαστε για καρέκλες. Για μεταρρυθμίσεις καιγόμαστε. Για να γλιτώσουμε τα παιδιά μας. Γνωρίζω ότι αυτό που ζητάω είναι δύσκολο και χρειάζεται ριζικές αλλαγές. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν και όλοι σας εδώ το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά», τόνισε ο Μάριος Γεωργιάδης, προκαλώντας πολλές συζητήσεις στους διαδρόμους συνεδρίου. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα