Ι.Φωτήλας: Κυβερνητική «Ιδεοληψία και ανικανότητα» στο προσφυγικό

«Όταν έχεις αποφασίσει ότι η πολιτική σου είναι η πολιτική της ανοιχτής αγκαλιάς για όλους τους δύσμοιρους του κόσμου στέλνεις μήνυμα στους διακινητές ότι δεχόμαστε τους πάντες», σημείωσε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, σημειώνοντας ότι «το ποτέλεσμα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ο εκτροχιασμός της κατάστασης στο προσφυγικό», καθώς η πολιτική τους χαρακτηρίζεται από «ιδεοληψία και ανικανότητα». 

«Εμείς θα διαχωρίζαμε μετανάστες και πρόσφυγες. Αν δεν τους ξεχωρίζεις τότε δεν τους γυρνάς και πίσω» συνέχισε ο κ. Φωτήλας και πρόσθεσε: «Όταν έχεις αποφασίσει ότι η πολιτική σου είναι η πολιτική της ανοιχτής αγκαλιάς για όλους τους δύσμοιρους του κόσμου στέλνεις μήνυμα στους διακινητές ότι δεχόμαστε τους πάντες».

Σε σχέση με το Σκοπιανό ο κ. Φωτήλας τόνισε: «Είναι αντιληπτό πλέον πως ο κ. Καμμένος σε πλήρη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό με μοναδικό σκοπό να πάνε λίγο παραπέρα», ενώ υπογράμμισε πως «Η κ. Σπυράκη ήταν η μόνη που πήγε στο Σκοπιανό Κοινοβούλιο να τους πει ότι εμείς θα είμαστε απέναντι».

«Η εικόνα μιας κυβέρνησης στην οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγορεί για πράκτορα τον υπουργό των Εξωτερικών δεν είναι εικόνα κυβέρνησης, είναι εικόνα ενός άθλιου τσίρκου», κατέληξε.