Η Μ. Χρυσοβελώνη στη θέση του Π. Σγουρίδη

Η Μ. Χρυσοβελώνη στη θέση του Π. Σγουρίδη

Την θέση του παραιτηθέντος υφυπουργού, Παναγιώτη Σγουρίδη, αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε με τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα τοποθέτησή της στην κυβέρνηση νωρίτερα ενώ έδινε συνέντευξη στα Παραπολιτικά. Συγκεκριμένα, η κ. Χρυσοβελώνη την ώρα που δεχόταν το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, βρίσκονταν στον αέρα του ραδιοφώνου Παραπολιτικά 90,1 και στην ερώτηση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου για το εάν έχει κάποιο νέο από τον πρωθυπουργό για την αντικατάσταση του κ. Σγουρίδη η ίδια διέκοψε λέγοντας… «μόλις τώρα μου τηλεφωνεί ο Αλέξης Τσίπρας, συγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω για να μιλήσω με τον πρωθυπουργό»!

Σε νεότερη επικοινωνία της με το ραδιοφωνικό σταθμό, η κ. Χρυσοβελώνη ανακοίνωσε ότι τελικά είναι η νέα υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων, στη θέση του κ. Σγουρίδη. 

Όπως ανακοινώθηκε στη συνέχεια, η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα ορκισθεί σήμερα και ώρα 15.30, ως Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.