Γ. Πατούλης: Θα βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας και παρακμής

Γ. Πατούλης: Θα βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας και παρακμής

 

«Θα εργασθούμε σκληρά, για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», τόνισε σε συνέντευξή του ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, προσθέτoντας ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση των ζητημάτων της περιφέρειας έχει η κ. Δούρου.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι οφείλει η κ. Δούρου το επόμενο διάστημα να φροντίσει, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, στέλνοντας το μήνυμα πως «αν πιστεύει ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε, είμαστε πρόθυμοι να συνεργασθούμε».

Ο κ. Πατούλης ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. «Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας επίγνωση της κατάστασης, εγώ και οι συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Θα βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας και παρακμής και θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι», ανέφερε.

Όσον αφορα τις πρώτες του κινήσεις ως Περιφερειάρχης Αττικής, ανέφερε πως «καταρτίσαμε ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα με στόχο να το θέσουμε σε εφαρμογή, από τη πρώτη στιγμή που θα αναλάβουμε την διοίκηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας. Μέχρι την 1η Σεπτέμβρη που αναλαμβάνουμε επίσημα, μεσολαβεί ένα διάστημα το οποίο θα αξιοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε, να ενημερωθούμε και να διαμορφώσουμε το πλάνο, με βάση το οποίο θα πορευθούμε για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική μας».

Τόνισε μάλιστα πως θα επικοινωνήσει άμεσα με την κ. Δούρου για να συναντηθεί μαζί της και να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της περιφέρειας. «Από πλευράς μου είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, πάνω από κομματικές σκοπιμότητες, για να πάμε την Αττική μπροστά», πρόσθεσε.