Γ. Παπανδρέου: Ψηφοθηρική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

Γ. Παπανδρέου: Ψηφοθηρική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία

«Ψηφοθηρική» χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί προοδευτικού μετώπου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας μάλιστα ότι αποδείχτηκε ότι είναι «ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι».

Ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά και παραδέχτηκε ότι «οποιαδήποτε κυβέρνηση» θα κάνει «πολλά λάθη», ανακοινώνοντας παράλληλα ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

«Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους ενόψει εκλογών», συμπλήρωσε.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε στη συνέχεια ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία, ενώ προχώρησε στη διάψευση των φημών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του. 

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως προέβλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. 

«Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Καμένο και εδώ είμαστε» κατέληξε χαρακτηριστικά.