Γ. Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, 15:35 - Τελευταία ενημέρωση: 18:42
-A +A
Γ. Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

Την άποψη ότι παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος, το Ποτάμι θα ψηφίσει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρωτάς, υποστηρίζοντας ότι αν και δεν είναι ιδανική λύση, είναι ωστόσο βιώσιμη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Νews 24/7 ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμού τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα την καθορίσουμε με βάση τη στάση των ΑΝΕΛ. Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες, δεν είναι η ιδανική λύση, είναι όμως βιώσιμη λύση».

Ο Γ. Μαυρωτάς επεσήμανε ότι ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός έχουν διαφωνίες αλλά «με τα ως τώρα δεδομένα, ψηφίζουμε. Στο συνέδριο θα επιβεβαιωθεί η στάση του Ποταμιού», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρωτά ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του «βάστα Ποτάμι» για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμού δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την θέση του Σπ. Λυκούδη ότι το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο. Τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές και σημείωσε ότι «το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια στη βάση αρχών».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα