Γ. Μαυρωτάς: Καθαρές εξηγήσεις οφείλει η κυβέρνηση για την πτήση από Βενεζουέλα

Γ. Μαυρωτάς: Καθαρές εξηγήσεις οφείλει η κυβέρνηση για την πτήση από Βενεζουέλα

Τα όσα αποκάλυψε το ΣΚΑΙ σχετικά με μια πτήση μυστήριο κυβερνητικού αεροσκάφους που απογειώθηκε από το Καράκας και βρέθηκε το Σάββατο στην Αθήνα σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς ζητώντας, ουσιαστικά, από την κυβέρνηση καθαρές και πλήρεις εξηγήσεις.

«Για το εκ Βενεζουέλας αεροπλάνο η καλύτερη απάντηση στη σεναριολογία είναι οι καθαρές και πλήρεις εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

Φαντάζομαι δεν έχει κάτι να κρύψει...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρωτάς.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΙ μια πτήση μυστήριο κυβερνητικού αεροσκάφους που απογειώθηκε από το Καράκας και μέσω του γνωστού στην Ελλάδα τουριστικού θέρετρου της νήσου Μαργαρίτα πέρασε από χώρες όπως η Πορτογαλία, η Γενεύη και βρέθηκε το Σάββατο και στην Αθήνα. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του liberal.gr, πέρασε και από Άμπου Ντάμπι φθάνοντας μέχρι και τον Λίβανο.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος, που ουδείς γνωρίζει τους επιβαίνοντες, έφυγε σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Πιπίνης από το Καράκας στις 24 Φεβρουαρίου και μέσω μιας στάσης στη νήσο Μαργαρίτα (όπου σημειωτέον βρίσκονται κάποιες από τις επιχειρήσεις του Λιβανοβενεζουελάνου επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίντ) βρέθηκε στην Πορτογαλία όπου κατάφερε να προσγειωθεί υποστηρίζοντας πως δεν διέθετε άλλα καύσιμα.

Φωτογραφία intime news