Επιμένει ο Γ. Κυρίτσης να στηρίζει τον Πολάκη

Επιμένει ο Γ. Κυρίτσης να στηρίζει τον Πολάκη

Την στήριξη του στον Παύλου Πολάκη συνεχίζει να εκφράζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης παρά τις έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για τα σχόλια του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο  Γιώργος Κυρίτσης χαρακτήρισε δήλωσή του του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «πολιτική κριτική ξεκαθαρίζοντας πως «όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική».

«Εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό», σημείωσε ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως η άποψή του θεωρώ είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εξέφρασε τη διαφωνία του με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

Υπογράμμισε, δε, ότι «οι πιθανότητες να προχωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» προσθέτοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά "κο κο κο"».

Υπενθυμίζεται, ότι χθες το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ο κ. Κυριτσης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο».

Φωτογραφία intime news