«ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έπληξαν περισσότερο μικρούς και μικρομεσαίους»

«ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έπληξαν περισσότερο μικρούς και μικρομεσαίους»

Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας πως αυτές οι δύο κατηγορίες χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε δηλώσεις της μετά την συνάντησή της με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκη και την κοινή τους επίσκεψη στην κεντρική πλατεία της περιοχής, η κα Γεννηματά τόνισε πως «ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο».

Η κα Γεννηματά συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες της Νέας Σμύρνης για τα καθημερινά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα της αγοράς.

Επίσης συνεχάρη τον κ. Τζουλάκη για την επανεκλογή του καθώς, όπως είπε, «εκφράζει ακριβώς το ύφος και το ήθος της αυτοδιοίκησης που εμείς στηρίζουμε και πρεσβεύουμε. Αυτοδιοίκηση που έχει μπροστά της πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει με τον "Κλεισθένη" που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές», τόνισε.

 

Διαβάστε Περισσότερα