Φ. Γεννηματά: Η αποχώρηση Καμμένου δείχνει μία κυβέρνηση σε αποδρομή και έναν αδύναμο πρωθυπουργό

Φ. Γεννηματά: Η αποχώρηση Καμμένου δείχνει μία κυβέρνηση σε αποδρομή και έναν αδύναμο πρωθυπουργό

Η κυβερνητική κρίση και η αποχώρηση του Πάνου Καμμένου δείχνει «μία κυβέρνηση σε αποδρομή και έναν αδύναμο πρωθυπουργό, που επιχειρεί να διαμορφώσει μία ετερόκλητη πλειοψηφία», σημειώνει σε άρθρο της στην ιστοσελίδα newsbomb.gr η Φώφη Γεννηματά. 

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι η εικόνα είναι άθλια, αλλά και επικίνδυνη για τη χώρα, γιατί συνδέεται με κρίσιμα εθνικά θέματα και ζητήματα δημοκρατίας, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ότι εκτελεί σχέδιο απαξίωσης και διάλυσης των κομμάτων. «Με επιστράτευση πρόθυμων γυρολόγων είτε για να σχηματίσει συγκυριακές πλειοψηφίες είτε για να αλώσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Ο εγκλωβισμός στον διχαστικό λαϊκισμό και στα ψευδεπίγραφα δίπολα κυοφορεί τον κίνδυνο να τροφοδοτηθεί ένας νέος κύκλος κρίσης. Είναι η παγίδα μίας ακόμα διχαστικής οπισθοδρόμησης που οδηγεί σε μία Ελλάδα που δεν θέλουμε και δεν μας αξίζει», υπογραμμίζει η κα Γεννηματά και σημειώνει ότι το «διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι πολύ μεγαλύτερο από την εφήμερη νομή της εξουσίας», ζητώντας ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής.