Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 20:32

-A +A

Επίθεση της Κατερίνα Νοτοπούλου στον Γιάννη Μπουτάρη

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 20:32
Επίθεση της Κατερίνα Νοτοπούλου στον Γιάννη Μπουτάρη
-A +A

Επικαλούμενη τη στήριξη που του προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρα, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης επιτέθηκε στον Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τη δήλωσή του, βάσει της οποίας εξέφρασε τη λύπη του για τα κομματικά σχήματα.

Μάλιστα η κ. Νοτοπούλου αναφέρει ότι περίμενε το δήμαρχο δέκα μέρες πριν να κάνει μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. και σημειώνει δεν ξέρει ποιος πρέπει να λυπάται.

Αναλυτικότερα, με ανάρτησή της στο facebook η κ. Νοτοπούλου ανέφερε τα εξής: «Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα;

Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. 

Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006.

Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα