Επίθεση ΑΝΕΛ στον Ρουβίκωνα για συμμετοχή στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 18:52
-A +A
Επίθεση ΑΝΕΛ στον Ρουβίκωνα για συμμετοχή στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης

Αποκαλυπτική προθέσεων και στοχεύσεων είναι η ανάληψη ευθύνης από τον «Ρουβίκωνα» για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κατσίκη, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

Σε αντίθεση με τον Κώστα Κατσίκη, ο οποίος αμφισβήτησε ότι η επίθεση στο γραφείο του έγινε από τον Ρουβίκωνα, το κόμμα των ΑΝΕΛ τονίζει πως οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν και σημειώνουν ότι οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν εκφοβίζονται και δεν φιμώνονται. 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:  

«Η ανάληψη ευθύνης από τον «Ρουβίκωνα» για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κατσίκη είναι αποκαλυπτική προθέσεων και στοχεύσεων.

Μόνο τυχαίο δεν είναι τα γεγονός ότι η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδυάζεται με την εξέλιξη ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Έπεσαν οι κουκούλες, οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν.

Οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Να το ξέρουν όμως, η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό.

Οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν εκφοβίζονται και δεν φιμώνονται. Παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις, ταγμένοι στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 12/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα