Ε. Αχτσιόγλου: Τίποτα το μεμπτό στις μετατάξεις

Ε. Αχτσιόγλου: Τίποτα το μεμπτό στις μετατάξεις

Τίποτα το παράτυπο και τίποτα το μεμπτό δεν υπήρξε στο θέμα των μετατάξεων, σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, η οποία επιχείρησε να ρίξει ευθύνες στον... τρόπο που αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ και η αντιπολίτευση το θέμα, ώστε να δημιουργηθεί «ένας καπνός περί εξυπηρετήσεων και ρουσφετολογικών προσλήψεων από τον ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική περίοδο», όπως είπε.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, η κ Αχτσιόγλου ανέφερε για τις μετατάξεις πως δεν πρόκειται ούτε για διορισμούς ούτε για προσλήψεις. «Για τον λόγο αυτό, ο πρωθυπουργός, προκειμένου να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία, ζήτησε να παγώσει αυτό το ζήτημα, για να μην τροφοδοτείται περισσότερο αυτή η συζήτηση» υποστήριξε η υπουργός Εργασίας.

Σχολιάζοντας την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση, η κ. Αχτσιόγλου επανέλαβε ότι ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν την εικόνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτήν την περίοδο, λίγο πριν από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, προκειμένου να κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις και άλλου τύπου εξυπηρετήσεις.

Για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, η κ. Αχτσιόγλου σχολίασε πως ήταν «μία δέσμευσή μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και το κάναμε».