Δ. Καμμένος: Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία της Βουλής

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 11:05
-A +A
Δ. Καμμένος: Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία της Βουλής

Την άρνησή του να παραδώσει την αντιπροεδρία εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Δημήτρης Καμμένος σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

«Όχι δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία» δήλωσε κατηγορηματικά ενώ υποστήριξε πως είναι μείζον πολιτικό ζήτημα η ενδεχόμενη κατάθεση μομφής εναντίον του.

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως περιμένει να δει το κείμενο της πρότασης μομφής, «για το πως τεκμηριώνεται και πως θα μπορέσουν να το χειριστούν πολιτικά» καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι ασκεί τα σωστά τα καθήκοντά του.

Ωστόσο, είπε πως σέβεται αφάνταστα τον κ. Βούτση ως πρόεδρο της Βουλής παρά το γεγονός ότι έχουν πολιτικές διαφωνίες.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως ψήφισε κατά συνείδηση υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για να εμποδίσει την υπογραφή της Συμφωνίας με την πΓΔΜ, ενώ σημείωσε ότι δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Μην περιμένουν να πάω με το κοπάδι» τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως χθες, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νίκος Βούτσης τον κάλεσε να… αδειάσει το γραφείο του, λέγοντας ότι «δεν μπορεί βάσει Κανονισμού να είναι Αντιπρόεδρος χωρίς να ανήκει σε κόμμα».

«Εγώ καλώ  δημοσίως και πάλι τον κ. Καμμένο και με βάση τη συζήτηση στη Διάσκεψη προέδρων, που δεν ακούστηκε διαφορετική άποψη», είπε αρχικά και φοβούμενος ότι σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μοφμής θα μιλάει για μια ώρα στην Ολομέλεια υποστήριξε ότι αν θέλει (σ.σ. ο Δ. Καμμένος) να μιλήσει πολιτικά για ό,τι του έχει συμβεί μπορεί χωρίς να επιβαρύνει τη Βουλή.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 02/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα