B. Κορκίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Τις πληροφορίες που τον θέλουν υποψήφιο για τη θέση του δημάρχου Πειραιά διέψευσε σήμερα ο  ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης με ανάρτησή του στο Twitter καθώς δήλωσε ξεκάθαρα: «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!».

 

Επιπλέον, σε ανάλογη ανάρτηση του στο Facebook ο Βασίλης Κορκίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη για την «πρόταση στήριξης» την διεκδίκηση του δήμου Πειραιά σημειώνοντας ότι οι λόγοι άρνησης του αφορούν οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Φωτογραφία intime news