Β. Κικίλιας: Ο Αλ. Τσίπρας υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων

Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018, 12:08
-A +A
Β. Κικίλιας: Ο Αλ. Τσίπρας υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων

Ως συμφωνία που όχι μόνο δεν περιορίζει ή εξαφανίζει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων, αλλά αντιθέτως απομειώνει «την εθνική μας κυριαρχία», χαρακτήρισε ο Βασίλης Κικίλιας τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ «News 247» ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας υποτίμησε τον πατριωτισμό των Ελλήνων, προσθέτοντας πως «η Συμφωνία των Πρεσπών ξεγυμνώθηκε και φαίνεται η ζημιά της στα εθνικά μας θέματα».

Σχολιάζοντας θέματα της ασφάλειας, ο κ. Κικίλιας είπε πως «ποτέ η κατάσταση δεν ήταν σε αυτό το χάλι, την ασυδοσία και την αναρχία που βρίσκεται σήμερα», προσθέτοντας πως «οι πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου επί ΣΥΡΙΖΑ διακατέχονται από ιδεαλισμούς και αφήνουν να αλωνίζουν συλλογικότητες, όπως το Ρουβίκωνα».

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε επίσης για την οικονομία πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας παίρνει 10 και δίνει 1, κοροϊδεύοντας τον κόσμο λέγοντας ότι είναι πρωθυπουργός 100 ημερών. «Διακρίνω πανικό και υπερβολική πίεση της κυβέρνησης. Ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας, είναι αυτός που υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο και έχει δεσμεύσει τη χώρα μέχρι το 2060 σε περιοριστικές πολιτικές με πλεονάσματα, δηλαδή, σε μνημόνιο στο οποίο έχουμε υποχρεώσεις χωρίς να παίρνουμε δανεικά. Ο κ. Τσακαλώτος», πρόσθεσε ο κ. Κικίλας, «με την υπογραφή του, έχει παρακαλέσει το ΔΝΤ να παραμείνει στη χώρα. Είναι οξύμωρο εν όψει εκλογών να προσπαθεί να χρεώσει σε κάποιον άλλον τα προβλήματα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει στη χώρα».

Ο κ. Κικίλιας επισήμανε πως οι ευθύνες δεν γίνεται να φύγουν από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος «έδωσε την περιουσία της χώρας για 99 χρόνια, αφελλήνισε τις τράπεζες, υπερφορολόγησε ως ταξική επιλογή και διέλυσε τη μεσαία τάξη τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και τώρα την πληρώνουν και τα φτωχοποιημένα στρώματα του πληθυσμού», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την εκτίμηση πως «αυτό που προσπάθησε να στήσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο προκειμένου να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, καταρρέει. Μιλούν για τρία πλημμελήματα που δεν αφορούν την υπουργική θητεία του κ. Γεωργιάδη και για τα οποία η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα