Απίστευτη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση της Metron Alalysis

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, 15:29
-A +A
Απίστευτη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκόπηση της Metron Alalysis

Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και με αναφορές που παραπέμπουν στη χούντα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε εταιρεία για λογαριασμό της εφημερίδας τα «ΝΕΑ» και η οποία αναδεικνύει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «τοξική προπαγάνδα» εναντίον του, επιτίθεται κατά του συγκροτήματος του κ. Μαρινάκη αποκαλώντας τον όμιλο του «Διαστροφικό Όμιλος Μαρινάκη» και ότι δικαιούται βραβείο «Πουλι-τζερ», προβαίνοντας σε μια υποσημείωση: «Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ανάρτηση του υπευθύνου της δημοσκόπησης στο facebook Στράτου Φαναρά, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε κάποιο λάθος στον τίτλο του εξωφύλλου των «Νέων» που όμως διορθώθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Ο λόγος για την αναφορά "στο υψηλότερο σημείο της τριετίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ", για το οποίο επισημαίνει πως το υψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά τους.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας». Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

 

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα