Αντιδράσεις από Μαξίμου και πολιτικά κόμματα για την ομιλία Μητσοτάκη

Αντιδράσεις από Μαξίμου και πολιτικά κόμματα για την ομιλία Μητσοτάκη

Την τακτική των προσωπικών επιθέσεων κατά του πρόεδρου της ΝΔ, ακολούθησε για μια ακόμη φορά το Μαξίμου, με ανακοίνωσή του, μετά την ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από ΚΙΝΑΛ και Ένωση Κεντρώων

Με ανακοίνωσή του το πρωθυπουργικό γραφείο επιτέθηκε κατά του κ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης είναι «ένα μνημόνιο ΔΝΤ που θα οδηγήσει την Ελλάδα πίσω στο ΔΝΤ» και ότι έδωσε «στους κατέχοντες όλα, στους εργαζόμενους τσάι και συμπάθεια» και πως «στην πραγματικότητα δημιουργεί ένα δημοσιονομικό χάος για να κάνει δώρα στην οικονομική ολιγαρχία».

Το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει και ο κόσμος είδε σήμερα και πολλά βαρίδια από το παρελθόν» και επισήμανε πως στην ομιλία του «έλειψε κάθε αναφορά για ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας και για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, που είναι σήμερα προτεραιότητα για να αποκατασταθεί η ενότητα του λαού μας».

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για τις παροχές που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, τώρα πρέπει να κατηγορήσει και τον ίδιο του τον εαυτό γιατί και αυτός υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα».