Αν. Ασημακοπούλου σε Ν. Παππά: Είστε διαστημάρχης...

Αν. Ασημακοπούλου σε Ν. Παππά: Είστε διαστημάρχης...

Πυρά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα υψίρρυθμα δίκτυα. Συγκεκριμένα, στηλίτευσε την πρόσφατη παρουσία του Υπουργού στη Νίκαια και μάλιστα τόνισε αντί της σύστασης της Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος μεταφέρει όλες τις δραστηριότητες στον πρόσωπό του.

«Μου είχε πει ο Γενικός Γραμματέας ότι θα φέρετε σε νομοσχέδιο την ίδρυση της περιβόητης Διαστημικής Υπηρεσίας. Δεν ξέρω αν ξεχάσατε το εγχείρημα, αλλά εδώ ρητά ο συντονισμός όσον αφορά το διάστημα είναι δικός σας τώρα. Είστε διαστημάρχης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τα ταξίδια του ίδιου αλλά και των συνεργατών του στο εξωτερικό, διερωτώμενη ποια τα οφέλη για το Ελληνικό Δημόσιο. «Βλέπουμε στη Διαύγεια ότι γίνονται πολλά ταξίδια, εσείς ο κ.  Κρέτσος κλπ.  Καλά κάνετε αλλά με ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητά τους. Έχετε κάνει ταξίδια σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Στοκχόλμη Φρανκφούρτη Βιέννη..... και βεβαίως στην όμορφη Νίκαια που πήγατε για να μιλήσετε για το διάστημα.  Μπορείτε όμως να μας πείτε σας παρακαλούμε τι βγήκε για τη χώρα από όλα αυτά για την ψηφιακή πολιτική και το δημόσιο συμφέρον;», αναρωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ.

Αλέξανδρος Διαμάντης

(φωτογραφία: SOOC)