Αλ. Αλαβάνος: Ο Τσίπρας είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 12:10
-A +A
Αλ. Αλαβάνος: Ο Τσίπρας είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά

«Φιγούρες και κινήσεις εντυπωσιασμού» χαρακτηρίζει ο Αλέκος Αλαβάνος την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντροαριστερά, ασκώντας παράλληλα κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι «έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά».

Ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Τσίπρας έχει αριστερά αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη», προσθέτοντας ότι «είναι σαφές από την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως είδαμε μέτρα ακραία που ούτε κατά διάνοια δεν είχε τολμήσει να πάρει η Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος εμμέσως στην εκδήλωση της Γέφυρας με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων του Νίκου Μπίστη, της Μαρίας Ρεπούση, του Παναγιώτη Παναγιώτου κ.α., ο Αλέκος Αλαβάνος σχολίασε χωρίς να αναφερθεί σε πρόσωπα «διάφοροι περιφερόμενοι εδώ και χρόνια, τώρα περιφέρονται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, ο κ. Αλαβάνος σε συνέντευξή στα «ΝΕΑ» αφήνει αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, καταγγέλλoντας ότι συμμετέχει στην «εξαπάτηση, στους αλληλοϋβρισμούς, στις δικαστικές καταγγελίες αναμεταξύ τους, στις υσατερίες, στα προχήματα στις αλλαγές κομματικού πουκαμίσου». 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα