Άδ. Γεωργιάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η καθημερινή απόλαυση της εξουσίας

Άδ. Γεωργιάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η καθημερινή απόλαυση της εξουσίας

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και το περιβάλλον του ότι δεν ακολουθούν στρατηγικές κινήσεις αλλά αποσκοπούν κυρίως στην καθημερινή απόλαυση της εξουσίας.

«O κ. Τσίπρας και το περιβάλλον του απολαμβάνουν σε τέτοιο βαθμό την εξουσία που θα παραμείνουν ως την τελευταία ημέρα για να ζήσουν και άλλες αστακομακαρονάδες στους αιθέρες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Δεν έχουν στο μυαλό τους στρατηγικές κινήσεις, αλλά την καθημερινή απόλαυση της εξουσίας. Ξέρουν ότι μόλις “πατήσουν το κουμπί” θα συντριβούν στις εκλογές, οπότε θα το πατήσουν με δυσκολία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χρησιμοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου για κομματική φιέστα».

«Μόνο που το Μέγαρο Μαξίμου ανήκει στον ελληνικό λαό. Το να χρησιμοποιείς ένα δημόσιο κτίριο για να προβάλεις τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτο», ξεκαθάρισε.

Τέλος, χαρακτήρισε εντυπωσιακές τις συνεχόμενες καταγγελίες του κ. Καμμένου για τον κ. Κοτζιά σημειώνοντας: «Αν δεν είχαμε τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, θα έπαιρνα σοβαρά τις καταγγελίες του κ. Καμμένου».

«Υπενθυμίζω ότι ο κ. Καμμένος είχε πει ότι αν του διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Κυβέρνηση δεν θα φθάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου», κατέληξε.

Φωτογραφία intime news